Euro Truck Simulator 2 - joc tiruri





Descriere joc:
Euro Truck Simulator 2 este un joc cu tiruri si camioane, special conceput pentru impatimitii acestor masini puternice, fiind denumite regii soselelor.
In aces joc cu tiruri si camioane, jucatorul poate simula un camionagiu care transporta marfa in toata Europa, conducand mii de kilometrii pentru a duce marfa transportata la destinatie.
Jucatorul in drumul lui catre punctul unde va trebui sa lase marfa va putea explora unele dintre cele mai mari si frumoase orase ale lumii, ca Italia, Marea Britanie, Tarile de Jos, Belgia si multe alte orase (peste 60 de orase din Europa).
Pe parcursul jocului, cu fiecare marfa livrata, profitul conducatorului de tir va creste, astfel acesta isi poate dezvolata propria afacere, poate construi si cumpara garaje si tiruri (camioane) mult mai bune sau isi poate imbunatati propriu tir pentru a avea performante mult mai mari, atat din punct de vedere fizic, al culorii cat si din punctul de vedere al motorului.
Asadar pentru cei care vor sa simuleze viata de zi cu zi a unui camionagiu, Euro Truck Simulator 2 este cea mai buna alegere de joc cu tiruri si camioane.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Euro Truck Simulator 2 (joc cu tiruri si camioane):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu