Terrorist Takedown - joc impuscaturi





Descriere joc:
Terrorist Takedown este un joc cu impuscaturi, plin de actiune si aventura. Actiunea jocului se petrece in Irak, in plin razboi cu teroristii.
Rolul jucatorului in acest joc cu impuscaturi este acela de a se infiltra in tabarele inamice si de a elimina cati mai multi teroristii cu armele pe care acesta le are in dotare. Jucatorul beneficiaza de tot felul de arme, caracteristice unui razboi, incepand de la pistoale si grenazi si pana la arme de calibru, precum mitralierele.
Pe parcursul jocului in functie de misiuniile pe care le ai, vei avea la dispozitie diferite arme necesare acelei misiunii, dar si mijloace de transport, precum masini de razboi si elicoptere.
Terrorist Takedown este solutia ideala de a juca un joc de razboi, actiune cu impuscaturi, in care te vei trezi in mijlocul unui razboi, putand face ceea ce trebuie sa faca un adevarat soldat intr-un razboi cu inamicii.
Despre grafica jocului va pot spune ca este una acceptabila iar sunetul ne reda focurile de arma destul de clar, avand impresia ca suntem chiar in mijlocul actiunii. acest

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,2 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Terrorist Takedown (joc impuscaturi):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu