Medal of Honor Airborne - joc impuscaturi





Descriere joc:
Medal of Honor Airborne este un joc de razboi cu impuscaturi, dezvoltat de Electronic Arts Los Angeles si lansat de Electronic Arts Games pe data de 7 septembrie 2007 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Xbox 360.
Actiunea jocului se petrece in cel de-al doilea Razboi Mondial in care jucatorul poate folosi arme de tot felul, specifice razboiului. Poate folosi arme de la cele mai simple ca pistoale, cutite, grenazi si pana la arme de artilerie grea, ca mitraliere, pusti si snipere, unde iti va trebuie foarte multa atentie si indemanare pentru a le folosi si astfel a elimina inamicul. De asemenea acesta poate folosi si parasute, acesta avand ocazia de a se arunca in gol de la mare inaltime cu parasuta, facand jocul mult mai frumos si mai atractiv.
Playerul va avea de trecut pe parcursul jocului de la misiunii mai usoare si pana la misiunii care va va solicita atentia si indemanarea pe campul de lupta, astfel in fiecare misiune pe care o parcurgeti va trebuii sa va faceti o tactica de lupta, unde va va ajuta si ceilalti camarazi.
Jocul Medal of Honor Airborne poate fi jucat si in modul multiplayer alaturi de prieteni sau de alti jucatori din intreaga lume online.
Asadar pentru toti iubitorii de jocuri de razboi cu impuscaturi va recomand sa jucati acest frumos joc, pe care il veti indragi cu fiecare misiune pe care o faceti din ce in ce mai mult.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 1 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Medal of Honor Airborne (joc impuscaturi):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu