Death to Spies - joc impuscaturi





Descriere joc:
Death to Spies este un joc de spionat cu impuscaturi, unde jucatorul va avea parte de actiune din ce in ce mai multa la fiecare misiune pe care acesta o face.
Acest joc de spionat a fost dezvoltat de Haggard Games si lansat de 1C Company si Atari pe data de 16 octombrie 2007 pentru platforma Windows (PC).
Actiunea jocului Death to Spies se petrece in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, unde jucatorul va trebui sa se infiltreze in tabarele adversarilor pentru a colecta informatii despre acestia, atat din punct de vedere strategic cat si despre armamentul pe care acestia il detine.
Tot ceea ce trebuie sa faci in acest joc este sa te furisesi in tabarele adverse, fara a face zgomot, cat mai incet posibil pentru ca inamicii tai sa nu te descopere si sa duci la bun sfarsit misiunea pe care o ai.
In joc ai posibilitatea de a-ti elimina si inamicii, dar fara a fi descoperit de ceilalti, de a ascunde trupul acestora, de a pune capcane, de aconduce masini militare si multe alte posibilitati care face jocul foarte frumos.
Pentru cei pasionati de acest tip de joc va recomand sa incercati Death to Spies.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Death to Spies (joc spionaj):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu