Zoo Tycoon 2 - joc gradina zoologica

Descriere joc:
Zoo Tycoon 2: Extinct Animals este un joc cu animale din gradina zoologica, acestea fie nu mai traiesc printre noi in ziua de azi, fie sunt pe cale de disparitie iar rolul tau este acela de a le proteja si de a avea grija de ele.
Acest joc cu animale a fost dezvoltat de catre cei de la Blue Fang Games si lansat de Microsoft Game Studios pe data de 26 octombrie 2007 pentru platforma Microsoft Windows (PC).
In acest joc rolul jucatorului este acela de a-si construi propria gradina zoologica si de a intretine animalele, hranindu-le si ingrijindu-le, astfel incat sa iti poti dezvolta cat mai mult propria gradina zoologica.
Dupa ce iti dezvolti propria gradina zoologica ai ocazia sa faci banii din ce in ce mai multi, datorita vizitatoriilor pe care ii atragi sa iti viziteze gradina, ajutandu-te sa evoluezi.
In joc veti avea ocazia sa intretineti si animale preistorice, ca dinozaurii.
Asadar pentru toti iubitorii de animale, care vor sa simuleze creasterea animalelor si sa isi dezvolte propria afacere, aceea de a administra o gradina zoologica si de a o dezvolta, acest joc Zoo Tycoon 2: Extinct Animals este solutia ideala.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1.0 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 1 GB
Placa video: 64 MB

Trailer:


Download Zoo Tycoon 2 (joc gradina zoologica):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu