Anno 2070 - joc constructii





Descriere joc:
Anno 2070 este un joc de strategie cu constructii de orase, unde ai posibilitatea de a construii cladiri de toate tipurile, apartamente, spitale, sedii de politie si multe altele, cam tot ceea ce este nevoie pentru buna functionare a unui oras.
Acest joc de constructii a fost dezvoltat de Ubisoft Blue Byte si Related Designs si lansat de Ubisoft pe data de 17 noiembrie 2011 pentru sistemele de operare Microsoft Windows (PC) si Mac OS X.
Exact dupa cum ne spune si titlul jocului, Anno 2070, actiunea are loc in 2070 in care iti poti construii orase de la zero prin cladiri din ce in ce mai mari si mai frumoase, in care sa poata locui locuitorii acelui oras.
Pentru o buna functionare a unui oras, acesta are nevoie exact ca si in viata reala de institutii necesare locuitoriilor in fiecare zi ca spitale, scolii, sedii de politie, farmacii, primarii si multe altele, care le vei construi, astfel cu creearea acestor conditii va creste si populatia orasului dar si banii proveniti din taxe si impozite care te vor ajuta sa evoluezi.
Asadar daca doresti sa incerci acest joc de construcii, in care vei avea ocazia sa iti construiesti propriu oras, sa il intretii si sa il dezvolti, acest joc este disponibil mai jos pe link-ul de download.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 6 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download Anno 2070 (joc constructii):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu