NFS Underground 2





Descriere joc:
Need For Speed Underground 2 (NFS Underground 2) este un joc cu curse de masini din seria NFS, reprezentand al 8-lea joc din aceasta serie.
Acest joc cu curse de masini a fost dezvoltat de Electronic Arts Canada si lansat de Electronic Arts in anul 2004 pe data de 19 noiembrie in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 2 si Xbox.
In joc jucatorul are posibilitatea de a participa la curse de masini cu oponenti foarte buni, care vor face orice este posibil ca sa castige cursa, astfel capatand mai multa experienta si mai multi bani.
Initial in acest joc cu masini jucatorul isi poate alege unele masini de curse mai slabe, dar pe parcursul jocului cu cat castiga mai multe curse, acesta poate debloca masini mult mai rapide si mai puternice care iti vor oferi un mic avantaj in cursele cu ceilalti.
Ca si in celelalte jocuri din seria NFS, politia nu lipseste, facand astfel jocul mult mai greu dar in acelasi timp si mult mai interesant si mai placut.
Grafica jocului NFS Underground 2 este una destul de buna pentru un joc din 2004, acesata prezentandu-ne masinile si cursele in adevarata lor splendoare, facand jocul sa para cat mai real.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2,5 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download NFS Underground 2 (joc cu masini de curse):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu