GTA Romania 2

Descriere joc:
Cine nu stie binecunoscutul joc GTA (Grand Theft Auto), unde ai posibilitatea de a te plimba prin oras, conduce masini, inota si multe alte lucruri pe care doriti sa le faceti.
Iata ca cei de la GTA au lansat acest joc de aventura, actiune si pentru Romania, unde vei gasi masini din Romania ca Dacia Logan, Dacia 1310, Olcit si multe altele pe care le gasiti in tara noastra.
Jocul se numeste GTA Romania 2 si este asemanator cu celelalte jocuri GTA, doar ca in acest joc aveti posibilitatea de a conduce masini romanesti, de a vedea afise in limba romana, cladiri romanesti si subtitrarea de asemenea in limba romana. In joc veti da si peste politia romana, care vor conduce masini de politie Dacia Logan.
Jocul GTA Romania 2 va ofera libertate deplina, unde puteti face tot ceea ce va trece prin cap, de la a conduce masini romanesti si pana la a pilota avioane, de la a va plimba prin oras si pana a conduce motociclete si multe altele pe care le veti descoperi in acest joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 4 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download GTA Romania 2


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

23 comentarii:

 1. E degeaba. După ce îl descarci nu merge. E de rahat. >.<

  RăspundețiȘtergere
 2. Vreau sa-mi spuna cineva cum descarc GTA Romania 2 si apropo datimi macar un like petntru ca sunt copil de 8 ani pe nume maican andrei stefan

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da si ami place foarte mult

   Ștergere
  2. POTI DA SI LOCATIA?SI USA TE ROG ITI LAS UN PACHET CU LINKUL,A DA ERAM SA UIT SI O BOMBA. :)))))

   Ștergere
 3. imi da redirect pe siteul original rockstar dc

  RăspundețiȘtergere
 4. PE CE INTRU SA DESCARC JOCUL ASTA V

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MANE ESTE ROMANIA IV MAX NA APARUT INCA 5 MAI ESTE PANA LA 5 LA ANUL

   Ștergere
  2. A APARUT MANE PE ALTE SITEURI SAU LINK URI IA LEGATURAA PE YOUTUBE CU STRINGER AIRE LAEL PE SITE TOATE GTA PANA LA 5 ;)

   Ștergere