Arma 3 - Joc cu impuscaturi 2013





Descriere joc:
Arma 3 este un joc video de actiune, aventura, cu impuscaturi, razboi, dezvoltat de Bohemia Interactive si lansat de Abur in 2013 pe 12 septembrie pentru platforma Microsoft Windows (PC).
Actiunea jocului are loc in anul 2030, unde personajul principal pleaca la razboi alaturi de alti coechipieri pe insulele Altis si Stratis, acestia facand parte din fortele NATO.
Jucatorul are la dispozitie posibilitatea de a alege diferite obiective si arme, ca de exemplu: sprijin aerian, artilerie, drone, binoclu, grenade si tot ce are nevoie in razboi.
Jocul este disponibil atat in modul singleplayer, cat si modul multiplayer, pe care il puteti juca alaturi de prieteni sau alte persoane pasionate de acest joc cu impuscaturi.
Actiunea si aventura in joc nu lipsesc, creeandu-i jucatorului un mediu in care inamicul se afla mai peste tot, in care acesta trebuie sa fie cu ochii in patru, sa isi pazeasca spatele dar sa isi pazeasca si coechipieri, deoarece acestia pornesc in echipa. Pe parcursul jocului acestia se vor lupta cu inamicii prin paduri, campii, case parasite, stanci, unde se pot camufla in vegetatie sau ascunde dupa diverse obiecte.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,5 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 16 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:

Download Arma 2:

Cumpara Arma 3:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu