NFS Pro Street





Descriere joc:
Need For Speed (NFS) Pro Street este un joc video de curse cu masini, dezvoltat de Electronic Arts Black Box si Exient Entertainment si publicat de Electronic Arts pe data de 23 noembrie 2007 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si 2, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii si Nintendo DS.
Acest joc de curse cu masini, NFS Pro Street este disponibil in doua moduri de joc: modul singleplayer si modul multiplayer.
In modul singleplayer jucatorul participa la diferite curse de masini in care se intrece cu oponenti puternici, care vor face orice pentru a iesi pe primul loc. In joc vom avea parte de curse de tip Speed (cursa de sprint, unde trebuie sa ai o viteza cat mai mare), Drift (driftinguri cat mai multe), Drag si Grip (cursa de circuit).
In acest joc cu masini cu cat castigi mai multe curse, cu atat capeti cat mai multa experienta si deblochezi masini mai rapide si puternice cu care vei trece la un alt nivel mai usor.
In modul multiplayer poti juca acest joc de curse pe internet cu prietenii tai sau cu alte persoane pasionate de acest joc, unde sa va testati capacitatea de a fi un bun sofer.
Ca orice joc din seria NFS si in acest joc masina ta poate avea diferite avarii mai mici sau mai mari, in functie de cum conduci aceste masini, care te pot scoate din cursa in orice moment.
Despre grafica va pot spune ca este destul de buna pentru un joc din 2007, aceasta facand jocul mult mai real.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 7 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download NFS Pro Street (joc de curse cu masini):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu