GTA 5 - Grand Theft Auto 5





Descriere joc:
Grand Theft Auto 5 (GTA 5) este un joc de actiune-aventura, cu impuscaturi, bataie si masini, unde poti face tot ceea ce vrei. Jocul a fost dezvoltat de Rockstar North si publicat de Rockstar Games in anul 2013 pe 17 septembrie pentru PlaySation 3 si Xbox360.
Dupa cum stiti jocul GTA, un joc unde ai posibilitatea sa faci tot ceea ce iti trece prin cap, unde aventura si actiunea nu lipsesc si GTA 5, cea mai recenta versiune a acestei serii, iti ofera o lume de explorat minunata in care ai posibilitatea de a conduce masini vechi si noi, motociclete, avioane si sa te folosesti de tot ce este in jurul tau pentru a duce la bun sfarsit misiunea pe care o ai in joc.
Acest joc de actiune-aventura poate fi jucat in 2 moduri: modul singleplayer si modul multiplayer.
In modul singleplayer stiti prea bine despre ce este vorba, si anume trebuie sa duceti la bun sfarsit misiuniile pe care le aveti, unde aveti posibilitatea sa va plimbati prin oras, sa conduceti, sa inotati si orice alta activitate pe care o vreti din ziua de zi cu zi.
In modul multiplayer aveti posibilitatea de a juca acest frumos joc de actiune-aventura cu impuscaturi, bataie si masini alaturi de prietenii tai, putand sa va faceti diferite clanuri pentru a va duce la bun sfarsit misiunea, astfel veti aduna cat mai multe puncte de experienta, necesare in evolutia clanului in joc. In acest mod puteti juca pana la 16 jucatori.
Grafica jocului a fost imbunatatita fata de versiunea anterioara, GTA 4 San Andreas, prezentandu-ne povestea si mediul inconjurator mult mai real, creeand astfel o atmosfera placuta de joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 3 GHz Dual
Ram: 3 GB
Spatiu HDD: 28 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download GTA 5 2013 (joc de actiune-aventura):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu