Superstars V8 Racing - Joc de curse cu masini





Descriere joc:
Superstars V8 Racing este un joc video de curse cu masini, dezvoltat de Milestone si publicat de catre Black Bean Games si Codemasters in anul 2009 pe data de 26 iunie pentru platformele Microsoft Windows (PC), Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Network si Arcade.
Scopul jucatorului in joc este acela de a castiga cat mai multe curse si de a evolua pe parcursul jocului, fie prin deblocarea altor masini, care sunt mult mai puternice si mai rapide, fie prin stilul de condus, care va fi din ce in ce mai bun, acesta capatand experienta necesara de a conduce masina cat mai rapid si fara a avea accidente.
Jocul este unul destul de realist, jucatorul pe parcursul jocului simtind adrenalina vitezei si totodata placerea de a conduce masini super rapide si foarte scumpe.
Un alt plus al jocului, in afara ca este foarte realist si creeaza o atmosfera placuta in joc, este acela ca jocul poate fi jucat si online cu prietenii vostri sau cu alti jucatori, in care sa va testati abilitatea de a conduce si totodata care este cel mai bun.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:



Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu