X-Men: The Game Official Download - Jocuri actiune





Descriere joc:
X-Men: The Game Official este un joc video de actiune cu personaje supranaturale, inspirat dupa filmul cu acelasi nume X-Men.
Jocul a fost dezvoltat de Z-Axis si publicat de Activision pentru sistemele de operare Microsoft Windows, Nintendo DS, Nintendo GameCube, PlayStation 2, Xbox si Xbox 360 pe data de 16 mai 2006.
In joc vom putea juca cu personajele principale din film, si anume Wolverine, Iceman, NightCrawler si Magneto. Fiecare dintre aceste personaje dispun de puteri supranaturale, care te vor ajuta sa treci peste obstacolele si inamicii, care iti stau in cale. De exemplu Wolverine are ca putere ghearele lui foarte rezistente si o furie care il face sa se miste foarte rapid si brutal, pe cand NightCrawler se poate teleporta foarte rapid, pana ca inamicul sa isi dea seama de acest lucru iar Iceman are capacitatea de a zbura pe o placa de surf de gheata si de a arunca proiectile din gheata.
Personajele jocului si mediul inconjurator ne sunt prezentate acceptabil din punctul de vedere al graficii, tinand cont ca jocul este mai vechi, din 2006.
Pentru iubitorii acestui film va recomand sa jucati si jocul X-Men, care este disponibil la download in versiunea demonstrativa mai jos.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,2 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 64 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu