Dragon Ball Z: Sagas Download - Joc cu Son Goku





Descriere joc:
Cine nu stie binecunoscutul desen animat Dragon Ball Z? Dar pe personajul principal Son Goku? Iata ca pentru iubitorii acestei animatii a fost lansat si un joc. Jocul se numeste "Dragon Ball Z: Sagas" si este un joc video de actiune-aventura, dezvoltat de Avalanche Software si lansat de Atari pe data de 22 martie 2005, pe platformele Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox si Nintendo GameCube.
Jocul este impartit in 19 niveluri. Initial jucatorul va avea inamici mult mai slabi cotati, peste care va trece cu usurinta, insa trecand de la un nivel la altul, oponentii acestuia sunt mult mai bine pregatiti, putand folosi diferite vraji, astfel lupta desfasurandu-se la distanta. Jucatorul poate evolua pe parcursul jocului, devenind mult mai bun in lupta.
In joc poti juca cu unele dintre cele mai cunoscute personaje ca: Goku, Piccolo, Gohan si multe altele.
Jocul poate fi jucat si in doi, putand astfel sa va distrati alaturi de prieteni, in care sa exploatati un teritoiriu mult mai mare din joc.
Gamplay-ul jocului ne prezinta miscari rapide in lupte, lasand astfel adversarul uimit, iar grafica este destul de buna pentru un joc din anul 2005.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,4 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 1 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu