X-Blades Download - Jocuri actiune-aventura





Descriere joc:
X-Blades este un joc video de actiune-aventura, avand-o in prim plan pe Ayumi, o fata care manuieste foarte bine atat sabia cat si pistolul. Jocul a fost dezvoltat de catre Gaijin Divertisment si publicat de catre SouthPeak Interactive, TopWare, Ubisoft si 1C Company in noiembrie 2007 in Rusia, iar cu 2 ani mai tarziu pe 6 februarie 2009 in Europa, pe platformele Microsoft Windows, Xbox si PlayStation 3.
In joc personajul principal se va lupta cu diferiti monstri, ajutandu-se de armamentul din dotare, dupa cum v-am spus, de un pistol si o sabie, plus ca acesta se poate folosi si de anumite vraji si se poate teleporta, care il va ajuta sa evolueze si sa progreseze de la un nivel la altul.
Pe parcursul jocului Ayumi prin performantele sale, aceasta poate capata puteri mult mai mari si arme noi, cu care isi poate distruge inamicul cu mai multa usurinta si mai multa rapiditate, facand astfel jocul mult mai interesant si mai distractiv.
Jocul este foarte distractiv, avand parte de o aventura pe cinste, iar actiune cat cuprinde, ceea ce face ca jocul sa fie placut si relaxant.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,5 GB
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Dowload:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu