Mini Ninjas Download - Jocuri cu ninja





Descriere joc:
Mini Ninjas este un joc video de actiune si aventura cu ninja, realizat de IO Interactive si lansat de Eidos Interactive pe data de 11 septembrie 2009 pentru platformele Microsoft Windows, Nintendo DS, Wii, Xbox 360, Mac OS X si PlayStation 3.
In joc jucatorul beneficiaza de multa aventura si actiune, acesta putand controland un ninja. La inceputul jocului isi poate alege din 6 personaje ninja, fiecare avand arme si abilitati unice de lupta (exemplu de arme: bombe, potiuni, vraji, palarie ninja multifunctionala si multe altele). Pe parcursul jocului acesta poate colecta diferite obiecte, statui ascunse, care il vor ajuta in lupte.
Cele 6 personaje ninja din joc sunt: Hiro, Suzume, Tora, Futo, Shun si Kunoichi.
- Hiro este cel mai tanar dintre toti si este singurul care poate utiliza diferite vraji magice de la inceputul jocului pana la sfarsit. El poate opri timpul. Are ca arma principala o sabie de samurai, Katana.
- Suzume este o femeie ninja, aceasta fiind una dintre cele mai rapide si agile. Are ca arma un flaut special care hipnotizeaza dusmanii.
- Tora este unul dintre ninja cu cea mai multa energie, dar si multa furie. Are ca arma o pereche de gheare de tigru.
- Futo are ca arma un ciocan mare de lemn iar ca miscari de lupta are o miscare speciala de a se rostogoli ca o minge si de a ataca.
- Shun este unul dintre ninja care are capacitatea se a se furisa in liniste, acesta purtand un camuflaj, iar ca arma are un arc cu sageti.
- Kunoichi foloseste pe post de arma un tip de lance japoneza, Niginata si se deosebeste de ceilalti prin miscarile ei acrobatice.
Acestea sunt toate personajele cu care un jucator poate evolua in lupta. Sper ca va place ceea ce fac fiecare in parte si nu ramane decat sa descarcati jocul de mai jos si sa va distrati alaturi de el.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 3,2 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu