World of Warcraft (WOW) Download - Jocuri strategie





Descriere joc:
World of Warcraft (WOW) este un joc video de strategie MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), creat si lansat de Blizzard Entertainment pe data de 11 februarie 2005 in Europa pentru platformele Microsoft Windows si Mac OS X.
Actiunea jocului se petrece intr-o lume fantastica, in Azeroth.
Jucatorii controleza un personaj fictiv, creat de acestia, intr-o lume fantastica in continua dezvoltare. Acestia in joc pot cerceta imprejurimile, pot omora monstri, pot duce la bun sfarsit diferite misiuni date de personaje controlate de computer, se pot lupta cu alti jucatori si multe altele pe care le veti descoperi pe parcursul jocului. In schimb acestia sunt rasplatiti cu experienta, bani, diferite obiecte, care ii ajuta sa isi dezvolte puterile si sa capete noi abilitati de lupta, ceea ce ii va face sa evolueze mai usor pe parcursul jocului.
Jucatorii isi pot alege eroi din diverse clase, ca acestea: Priest, Mage, Druid, Hunter, Shaman, Roque, Paladin, Warlock si Warrior. Cu cat acestia omor mai muti adversari, cu atat cresc mai rapid la alt nivel, dezvoltandu-si puterea si capatand abilitati noi de lupta.
 In joc exista doua categorii de personaje: jucabile si nejucabile. Cele jucabile sunt acele personaje create de catre jucator iar cele nejucabile sunt acele personaje care nu pot fi controlate de jucator, acestea servindu-i ca ajutoare sau inamici.
Despre gamplay-ul jocului va pot spune ca va da diferite posibilitati, ca de exemplu: posibilitatea de a progresa intr-o profesie, cu care poti castiga bani, mancare, arme, diferite accesorii si multe altele.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz Dual
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 25 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu