Uncharted 3 Drake's Deception - Joc de actiune-aventura shooter





Descriere joc:
Uncharted 3: Drake's Deception este un joc video de actiune-aventura cu impuscaturi (shooter), dezvoltat de Naughty Dog si lansat de catre Sony Computer Entertainment pe data de 2 noiembrie 2011 in Europa pentru PlayStation 3. Jocul este a treia versiune a seriei Uncharted.
Uncharted 3 este disponibil atat in modul singleplayer, cat si modul multiplayer, care poate fi jucat online alaturi de prieteni.
In joc este vorba despre Nathan Drake (personajul principal) si Victor Sullivan (mentorul sau) care calatoresc in jurul lumii, fie prin desert ca Rub' al Khali, fie prin locuri periculoase, in care nu lipsesc atat aventura cat si actiunea. Acestia au parte de aventura si actiune cat cuprinde in calatoria lor, unde vor da peste diverse comori, vor escalada diferite locuri (cladiri antice, cladiri incendiate), vor rezolva puzzle-uri si tot ceea ce trebuie pentru ca jocul sa fie tot mai spectaculos, care te va face sa il joci cu o mai mare placere.
Jucatorul are la dispozitie diferite arme care le poate utiliza pentru a-si elimina inamicii, insa acesta se poate lupta cu acestia si cu mainiile goale, acesta putand sa loveasca inamicul cu pumnul si piciorul sau sa se apere de loviturile acestuia.
Personajul principal poate efectua diferite acrobatii in timpul jocului, acesta se poate catara, sari, inota si escalada diverse spatii inguste, care face jocul mai frumos si spectaculos, tinand jucatorul in suspans pe parcursul acestor actiuni.
Grafica jocului este superba, aceasta prezentandu-ne imprejurimiile, locatile si personajele foarte reale, iar sunetul ne reda schimburile de focuri, loviturile si vocile acestora foarte bine, toate acestea creand o atmosfera placuta de joc.
Jocul il puteti achizitiona de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:


Trailer:



Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu