Download Halo: Combat Evolved





Descriere joc:
Halo: Combat Evolved este un joc militar, tip first-person shooter, dezvoltat de Bungie si publicat de Microsoft pe 15 noiembrie 2001 pentru Xbox , Microsoft Windows (PC) si OS X.
Acest joc cu impuscaturi este disponibil in trei moduri de joc, si anume: modul singleplayer, modul multiplayer si modul de cooperare.
In acest joc Halo: Combat Evolved, jucatorul poate explora o lume deschisa unde poate pilota diferite vehicule, ca de exemplu jeep-uri blindate, aeronave si tancuri. Jucatorul detine ca echipament un scut de energie care il protejeaza de atacurile inamicilor, acesta aratandu-ne intr-un colt o bara albastra care scade la lovituri si care se reincarca cand acesta nu primeste nici o lovitura intr-un timp scurt. Odata ce acest scut este distrus complet, jucatorul este extrem de sensibil la loviturile inamicilor, astfel incat acesta poate fi doborat iar reluarea jocului se face dintr-un punct in care a fost salvat jocul.
Scutul cat si sanatatea jucatorului pot fi regenerate mult mai rapid prin colectarea anumitor pachete de sanatate care le gaseste in timpul jocului.
Ca si arme, acest joc detine tot felul de arme SF, de la arme cu plasma, care dupa un timp de foc continuu, aceasta ii trebuie un timp de racire, pana la arme normale care se pot reincarca cu munitie, acestora trebuindu-le un stoc consistent de munitie. In afara de aceste arme puternice, jucatorul poate detine si doua tipuri de grenade, dar si un pistol.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 733 MHz
RAM: 128 MB
Spatiu HDD: 1.2 GB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download Halo: Combat Evolved - joc shooter:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu