Download Crysis 3 - joc shooter





Descriere joc:
Crysis 3 este un joc de actiune de tip first-person shooter, dezvoltat de Crytek UK si Crytek Frankfurt iar de publicarea lui s-au ocupat cei de la Electronic Arts pe 21 februarie 2013 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si XBOX 360.
In joc jucatorul isi poate alege singur un stil de joc, si anume o confruntare directa sau un stil de joc prin care sa isi atace adversarul mult mai discret si mai ascuns, astfel incat sa il ia prin surprindere.
Acest shooter Crysis 3, poate fi jucat atat in modul singleplayer unde isi poate face o cariera, cat si in modul multiplayer unde jucatorul poate juca alaturi de inca 15 jucatori pe calculator, astfel incat jocul fiind mult mai distractiv si mai frumos.
Ca si arme acest joc nu duce lipsa, deoarece acest joc dispune de arme foarte puternice si bune cu care iti poati dobora inamicul in cel mai scurt timp. In joc gasim arme precum mitraliere, arcuri, lunete, pistoale si multe altele.
Ca si grafica si ca sunet acest joc se misca foarte bine, toata actiunea ne este prezentata foarte spectaculos, facand jocul o adevarata placere de jucat.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz Dual
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 1 GB

Trailer:



Download Crysis 3 - joc shooter:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu