Mount & Blade - Jocuri actiune, strategie





Descriere joc:
Mount & Blade este un joc video medieval de actiune, aventura si strategie, care poate fi jucat doar in modul single-player. A fost dezvoltat de catre cei de la Taleworlds Divertisment si publicat de Paradox Interactive pe data de 19 septembrie 2008 in Europa, pentru Microsoft Windows (PC).
Actiunea jocului are loc intr-un tinut medieval, numit Calradia, iar jucatorul are posibilitatea de a-si alege dintr-un numar de 5 personalitati de lupta, de exemplu ca haiduc sau mercenar.
Initial jocul ii ofera jucatorului posibilitatea de a-si personaliza atat caracterul cat si infatisarea, fie prin alegerea tipului de jucator (barbat sau femeie), fie prin trasaturile fizice cat si multe alte optiuni pe care le veti descoperi jucand acest joc.
Jucatorul in joc poate alege daca vrea sa participe la o batalie, iar daca acesta accepta si o castiga isi poate face un renume in fata inamiciilor, acest renume putand fi mai mare sau mai mic in functie de valoarea oponentilor. Pe parcursul jocului acesta obtine experienta din ce in ce mai mare, datorita bataliilor castigate, aceasta oferindu-i posibilitatea de a evolua in joc, fie printr-un caracter mult mai puternic, fie prin achizitionarea de noi arme.
Asadar pentru iubitorii de strategie, actiune si aventura va recomand sa incercati acest joc, descarcandu-l de mai jos in varianta demonstrativa.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 800 MB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download demo:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu