Super Motocross Africa - Jocuri motociclete





Descriere joc:
Astazi vom vorbi despre un nou joc cu motociclete, acesta numindu-se Super Motocross Africa. Acest joc video este unul destul de frumos, care va va face sa treceti printr-o experienta frumoasa alaturi de curse de motociclete tip motocross in Africa.
In joc veti da peste diferite obstacole pe parcursul traseelor, care vor face jocul mai greu dar si mult mai interesant. In plus pe parcursul acestor trasee poti face diverse acrobatii cu motocicleta, care iti vor aduce mai multe puncte necesare pentru a avansa la nivelul urmator. La sfarsitul fiecarui nivel poti castiga in functie de locul ocupat o cupa de aur, argint sau bronz.
Jocul dispune de doua moduri de joc: Time Trial (in acest mod trebuie sa ajungi in cel mai scurt timp la finalul cursei, astfel castigi puncte si avansezi la urmatorul nivel) si Star Collector (in acest mod trebuie sa aduni cat mai multe stelute albastre pe parcursul cursei intr-un timp cat mai scurt).
Super Motocross Africa este un joc care iti va alunga plictiseala si cu care te poti distra fie singur, fie alaturi de prieteni, direct din fata calculatorului.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1.4 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 600 MB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu