GTI Racing - Jocuri masini VW Golf





Descriere joc:
Astazi vom vorbi despre un nou joc de curse cu masini, acesta numindu-se GTI Racing. Acesta este un joc video cu masini marca Volkswagen Golf GTI, in care pasionatii de aceasta marca vor avea o deosebita placere de a conduce aceste masini sport.
In joc vom gasi masini de la cele mai vechi si pana la cele mai noi, vom putea conduce masini ca VW Golf G60, R32, Caraibe, Rabbit, Amarok si multe altele, care le veti descoperi pe parcursul jocului.
In timpul curselor masina se poate avaria mai mult sau mai putin, fie in curbe, fie la impactul cu ceilalti oponenti, in functie de experienta jucatorului pe care acesta o capata pe parcursul jocului.
Ca in orice joc de curse cu masini, initial jucatorul isi poate alege o masina cu care sa concureze din o serie de masini mai slab cotate, pe anumite trasee, dar pe parcursul jocului acesta poate debloca atat masini mult mai bune, cat si alte curse, care vor face jocul mai greu, dar si mult mai interesant.
Gameplay-ul jocului se misca desul de bine, insa in curbe daca iei brusc dreapta sau stanga de volan, ai sanse mari ca masina sa se rostogoleasca in aer.
Jocul este cat se poate de realist, acesta creand o atmosfera placuta de joc. Peisajele si masiniile ne sunt prezentate foarte bine din punctul de vedere al grafici.
Asadar daca va place acest joc si vreti sa jucati un joc de curse cu masini VW Golf GTI, nu ezitati sa faceti acest lucru si descarcati jocul in varianta demonstrativa de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2,5 GHz
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download demo:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu