Pilotii NASCAR Download - Joc NASCAR Racers





Descriere joc:
NASCAR Racers sau Pilotii NASCAR este un joc video cu curse de masini. Cursele au loc intre 2 echipe NASCAR rivale, si anume echipa Fastex si echipa Rexcor.
Fiecare echipa are in componenta un numar de 5 piloti. Pentru a juca trebuie sa alegi una dintre cele doua echipe, iar din echipa trebuie sa iti alegi un pilot cu care vrei sa concurezi in curse.
In echipa Fastex veti intalni piloti ca: Steve Sharp, Mark McCutchen, Carlos Rey, Megan Fassler, Jack Fassler(tatal lui Megan), din care si un sef de echipa, Douglas Dunaka, si un mecanic pe numele de Lugnut.
In echipa Rexcor vom avea ca piloti pe: Hondo Hines, Zorina, Lyle Owens, Diesel Spitz, Garner Rexton, Spex(sef echipa) si Kent Steel.
Initial in joc o sa ai un numar limitat de curse, dar pe parcurs, cu cat castigi mai multe curse si devi din ce in ce mai experimentat, cu atat o sa deblochezi mai multe harti, in care vei descopri trasee noi.
Pe parcursul curselor poti obtine diferite bonusuri de joc, care iti vor da un avantaj fata de ceilali jucatori si care te vor duce pe primul loc.
Jocul se poate juca si in modul multiplayer, poti juca alaturi de un prieten.
In joc vei avea parte de diverse campionate, la care poti participa alaturi de echipa ta. Pe parcursul acestora vei da de tot felul de curse, unele mai usoare, altele mai grele.
Grafica jocului este una acceptabila pentru un joc mai vechi. Aceasta va creaza o atmosfera placuta de joc si va da posibilitatea de a va distra alaturi de prieteni si de a va bucura de jocul vostru favorit.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1 GHz
Ram: 128 MB
Spatiu HDD: 150 MB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

2 comentarii:

  1. Bun,
    SI pentru cei ce spun ca nu merge descarcat, ..jocul se descarca, doar ca nu stiiti voi unde sa dati

    RăspundețiȘtergere