Diablo 3 Download - Joc fantezie





Descriere joc:
Diablo 3 este un joc video gen actiune-fantezie, chiar horror, si este creat in continuarea versiunii anterioare, Diablo 2. A fost dezvoltat si publicat de catre cei de la Blizzard Entertainment in anul 2012 pe 15 mai pentru Microsoft Windows si OS X, pentru PlayStation 3 si Xbox 360 pe 3 septembrie 2013 si pentru PlayStation 4 in 2014.
Actiunea jocului se petrece intr-o lume intunecata, mai precis in Sanctuary. Acest loc intunecat Sanctuary a fost salvat de anumiti eroi in Diablo 2, acum cu 20 de ani in urma. Acestia datorita atacurilor armatelor Burning Hells au inebunit din cauza chinurilor la care au fost supusi si astfel in noul joc este nevoie de o noua generatie de eroi, care sa se confrunte cu inamicii care au ca tinta aceasta lume Sanctuary.
In joc jucatorul are posibilitatea sa cunoasca si alte tinuturi necunoscute, in afara de Sanctuary, ca de exemplu Tristram.
Jucatorul isi poate alege cu ce juca din cinci clase de jucatori, acestea fiind: Witch Doctor, Barbarian, Expertul, Calugarul sau Demon Hunter.
Gameplay-ul jocului se misca destul de bine si este asemanator cu cel din versiuniile anterioare.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,8 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 12 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu