Darksiders 2 Download - Jocuri aventura-actiune





Descriere joc:
Darksiders 2 este un joc de actiune, aventura si fantezie, dezvoltat de Virgil Games si lansat de catre cei de la THQ pe data de 21 august 2012 in Europa pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360.
Darksiders 2 este continuarea primei parti, astfel in prima parte jocul ne prezenta pe War, unul dintre cei patru calareti ai Apocalipsei, care a fost acuzat pe nedrept ca este singurul vinovat al declansarii sfarsitului lumii, insa acesta a colindat pamantul de la un cap la altul pentru a gasi dovezi cu care sa isi arate nevinovatia fata de aceasta catasrofa. Insa in aceasta parte este vorba despre un alt calaret, si anume Death, care ii ia apararea fratelui sau si incearca sa faca orice e posibil sa ii arate nevinovatia. Death in noul joc poate explora patru lumi diferite, fata de primul joc in care War putea explora doar una, unde va da de diverse creaturi specifice fiecarei lumi.
In joc jucatorul poate evolua cu unul dintre cei patru calareti ai Apocalipsei (Razboi, Furia, Moartea si Cearta), iar pentru ca sa se poata pastra echilibrul Universului, acestia au primit puteri supranaturale, care ii vor ajuta pe parcursul jocului sa isi doboare inamicii.
De asemenea jocul contine diverse harti, care pot fi explorate fie pe jos, fie cu calul de catre jucator, impreuna cu alte temnite.
Jocul dispune de aventura cat cuprinde si de creaturi supranaturale, care vor sa te opreasca pentru a nu-ti duce la bun sfarsit misiunea, dar prin puterile de care dispune acest erou vei putea distruge dusmanul cu o mai mare sau o mai mica usurinta, ceea ce face jocul mai spectaculos.
Grafica si coloana sonora a jocului creaza o atmosfera placuta de joc, facandu-l mult mai realist.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu