NBA Live Download - Joc cu baschet





Descriere joc:
Iata ca am gasit pe internet un joc pentru iubitorii de baschet. Acesta se numeste NBA Live si este un joc video cu baschet publicat de catre cei de la Electronic Arts Sports, cei care au lansat si binecunoscutul joc de fotbal FIFA. A fost creat pentru urmatoarele sisteme de operare: Microsoft Windows, PlayStation, PlayStation 2, Xbox si GameCube.
Jocul NBA Live poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer. In modul singleplayer iti poti face o cariera, poti castiga campionate si poti participa in diferite competitii. In modul multiplayer poti juca impreuna cu prietenii tai. In joc poti dribla si inscrie cu usurinta, asemenea jocului in realitate, poti inscrie cosuri spectaculoase si multe altele, care le veti descoperi pe parcursul jocului.
Grafica jocului este acceptabila, sunetul de asemenea iar jocul in sine se misca foarte bine, creand astfel un joc placut pentru a va distra alaturi de sportul dvs. preferat.
Jocul este unul dintre primele jocuri care are licenta de NBA, in care se regasesc ambele echipe din NBA, cat si jucatori foarte cunoscuti.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 700 MHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 700 MB
Placa video:  32 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu