Flight Simulator X - Joc cu avioane





Descriere joc:
Flight Simulator X este un joc video cu avioane, in care ai posibilitatea sa pilotezi un avion. A fost dezvoltat si publicat de catre Microsoft pentru sistemul de operare Microsoft Windows.
Jocul a fost lansat in trei editii, acestea fiind: Standard, Deluxe si Gold.
Editia Deluxe cuprinde o serie de caracteristici suplimentare, ca de exemplu avioane precum modelul Garmin G1000 Flightdeck. In plus aceasta editie mai cuprinde si capacitatea unui jucator care poate controla traficul aerian cu un ecran radar. Deluxe dispune de o gama larga de avioane fata de editia Standard, acesta avand in componenta un numar de 24 de avioane, pe cand editia Standard doar 18. De asemenea si numarul de aeroporturi pentru Deluxe este de 45 fata de Standard cu 40, ca si numarul de orase de 38 comparativ cu 28 si 51 de emisiuni fata de 30.
Grafica jocului este cu mult impunatatita fata de versiunea anterioara.
In joc vei putea pilota avioane precum modelele urmatoare: Airbus A321, AgustaWestland AW101, Beechcraft King Air 350 si multe altele.
Rolul jucatorului este acela de a transporta pasagerii in siguranta la destinatie. Pe parcursul curselor vei capata mai multa experienta, care te va juta sa pilotezi cu o mai mare usurinta.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 14 GB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu