Mountain Bike Challenge Download - Joc cu biciclete





Descriere joc:
Mountain Bike Challenge este un joc video cu curse de biciclete pe munte, unde vei avea posibilitatea sa faci intrecere pe terenuri cat mai accidentate.
Jocul este foarte usor de jucat, dar mai greu este sa stapanesti bicicleta la coborare. Este complet gratuit, cu acest joc va puteti distra alaturi de sportul dvs preferat direct din fata calculatorului.
Controalele jocului sunt foarte usor de folosit, punerea in miscare a bicicletei facandu-se din sageti. Traseele jocului sunt numeroase si lungi, astfel dandu-va posibilitatea de a explora tinuturi noi. Pe parcursul traseelor veti da de diferite obstacole, pe care le puteti ocoli sau trece peste ele, dar si terenuri accidentate care iti vor opri din viteza si te va face sa treci cu greu prin acestea. Vei putea pedala pe drumuri de munte, unde vei da de campii, dealuri, vegetatie si tot ceea ce gasesti in zonele montane.
Jocul creaza o atmosfera placuta, atat din punctul de vedere al graficii acestuia, cat si din punctul de vedere al gameplay-ului si al sunetului, care va creaza un joc placut.
Cerintele jocului fata de calculator sunt foarte mici, ceea ce da posibilitatea tuturor de a juca acest joc. Acestea va sunt prezentatate mai joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 166 MHz
Ram: 32 MB
Spatiu HDD: 35 MB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu