Sega Rally Revo Download - Joc cu masini de raliuri





Descriere joc:
Sega Rally Revo este un joc video de curse de masini cu raliuri, acesta fiind a patra versiune a seriei Sega Rally. A fost dezvoltat de SEGA Racing Studio si lansat pe PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 si Microsoft Windows in anul 2007.
Jocul dispune de 34 de masini de raliuri, acestea fiind impartite in 3 categorii: Premier Class, Modified Class si Master Class. Masiniile sunt create dupa modele reale.
In joc vei putea participa la trei campionate diferite, in care te vei putea distra alaturi de masini superbe, acestea avand diferite caracteristici, unele fiind mult mai rapide, altele mult mai stabile, cu care vei participa pe diferite terenuri, unele mai usoare, altele mult mai accidentate.
Jocul poate fi jucat in doua moduri: Singleplayer sau Multiplayer.
Initial jucatorul isi poate alege din diferite masini mai slab cotate, dar pe parcursul jocului, castigand cursele, poate debloca masini mult mai bune, atat din punct de vedere al rapiditatii, cat si din punct de vedere al stabilitatii.
Grafica jocului este superba, aceasta dand o nota de realism, masiniile aratand foarte bine, toate acestea creand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 5,0 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu