Pride of Nations Download - Jocuri strategie





Descriere joc:
Astazi va voi prezenta un joc de strategie, si anume "Pride of Nations".
Pride of Nations este un joc video de strategie istoric de tip militar in epoca coloniala, cu razboi intre natiuni, care se stabileste in secolul al 19-lea. Jocul a fost dezvolat de AGEOD si publicat de Paradox Interactive.
In joc jucatorul preia controlul unei tari, unde acesta trebuie sa faca orice este posibil ca acea tara sa supravietuiasca. Initial tara este saraca, avand putine resurse, dar pe parcursul jocului aceasta trebuie sa se dezvolte prin cucerire militara, industrializare si colonizare.
Jocul dispunde de opt tari diferite, fiecare cu cultura si strategia sa, acestea fiind: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta, Japonia, Rusia, Germania, Italia si Austro-Ungaria.
Jucatorul trebuie sa isi aleaga o tara din aceste 8 mari puteri ale lumi si sa isi construiasaca o baza militara, sa adune cat mai multe resurse din imprejurimi si totodata sa isi construiasca propria armata, dupa care sa cucereasca alte teritorii, dezvoltandu-si astfel tara si astfel devenind una dintr cele mai puternice din lume.
Jocul Pride of Nations poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer.
Daca v-ati convins de acest joc, descarcati-l dupa link-ul de mai jos de download si creativa si dezvoltati-va propria putere mondiala.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download free:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu