European Street Racing 2 - Jocuri cu masini de curse





Descriere joc:
European Street Racing 2 este un joc video care va ofera experienta de a conduce masini de curse pe strazile celor mai importante orase din Europa.
In acest joc jucatorul are posibilitatea de a conduce masini rapide si puternice, cu sute de cai putere care ii va oferi o experienta de neuitat prin marile orase ale Europei (Berlin, Londra, Paris si Madrid). Acesta poate concura in curse ilegale de masini, dar se poate plimba si explora imprejurimiile.
Pe parcursul jocului acesta poate castiga bani din cursele pe care le castiga si astfel isi poate upgrada masina sau isi poate cumpara alta mult mai rapida si mai stabila, care ii va face cursele mai usor de castigat. In curse vei da de diferite obstacole, fie oponentii tai, fie alte masini care sunt in trafic, pe care va trebui sa ii ocolesti, facand astfel jocul mai greu dar si mult mai distractiv si mai realist.
Jocul dispune de un control al masinii destul de bun, astfel incat te poti bucura de cursa fara a avea parte de multe accidente, facand astfel jocul mult mai placut de jucat si mai usor.
Street European Racing 2 poate fi jucat in modul singleplayer sau in modul multiplayer, alaturi de prieteni.
Grafica jocului se prezinta bine, aceasta oferindu-ne detalii despre viteza cu care conducem si o harta a cursei, dar si imprejurimiile si masiniile destul de bine.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download demo:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu