Grim Dawn Download - Jocuri de strategie cu bataie (lupte)





Descriere joc:
Astazi vom vorbi despre jocul Grim Dawn. Acest joc este un joc video de strategie, actiune si aventura cu bataie (lupte), dezvoltat si lansat de Crate Entertainment pe data de 15 mai 2012 pe platforma Microsoft Windows.
In joc jucatorul va evolua in Cairn, o lume plina de ruine si intuneric, distrusa de la cap la coada, unde se trezeste in mijlocul unei batalii intre doua rase (Aetherials si Chthonians), care se lupta pentru supravietuire, dar si pentru putere. Jucatorul reprezentand rasa umana are de dus o batalie grea cu celelalte rase, deoarece cele doua vor sa foloseasca rasa umana pentru a invinge in lupta cu cealalta, una vrea sa se foloseasca de corpurile umane iar cealalta vrea sa le distruga.
Grim Down este un joc despre supravietuire si adaptare la o realitate cruda, unde rasa umana este pe cale de disparitie. Tot ceea cea a mai ramas pentru oameni este speranta.
Gamplay-ul jocului se concentreaza in cea mai mare parte pe ritmul de lupta rapida, colectarea prazii si colectarea de arme, potiuni, armura, bani si tot ce este nevoie pentru a duce lupta cu celelalte rase si pentru a supravietui.
Despre grafica ce va pot spune este ca se prezinta destul de bine, aceasta ne prezinta luptele dintre rase si imprejurimile foarte bine, pentru ca jucatorul sa stie foarte bine ce are de facut pentru a supravietui.
Din pacate jocul nu este disponibil la download gratuit, dar daca va place ceea ce ati auzit despre el il puteti achizitiona de pe site-ul oficial de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 1,8 GHz Dual
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu