GTA Vice City Download - Grand Theft Auto Vice City





Descriere joc:
GTA Vice City (Grand Theft Auto Vice City) este un joc video de actiune-aventura, cu impuscaturi, cu bataie. Jocul a fost dezvoltat de catre Rockstar North si publicat de Rockstar Games, aceeasi care au lansat si GTA 4 San Andreas.
Jocul este inspirat in mare parte din cultura americana din anul 1980. Actiunea jocului se petrece in orasul Vice City in anul 1986, in care personajul principal Tommy Vercetti, dupa cateva afaceri care nu au mers exact cum se astepta incepe o aventura in care acesta vrea sa devina unul dintre cei mai mari mafioti ai orasului.
Jocul dispune de un oras mare, astfel jucatorul poate explora o harta de dimensiuni mari, cu foarte multe cladiri, masini si oameni, acesta neavand foarte multe restrictii.
In joc jucatorul poate fura ce masina vrea, se poate lua la bataie cu oamenii de pe strada, cu gasti din cartier, se poate plimba cu masini ascultand muzica din anul 1986, avand la dispozitie mai multe posturi de radio si multe altele pentru a duce la sfarsit o misiune.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 800 MHz
Ram: 128 MB
Spatiu HDD: 915 MB
Placa video: 32 MB

Trailer:



Download:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu