Deadpool Download - Jocuri actiune 2013





Descriere joc:
Deadpool este un joc video de actiune cu celebrul personaj principal din cartile de benzi desenate publicate de Marvel Comics. Jocul a fost dezvoltat de Hight Moon Studios si lansat de Activision pe data de 28 iunie 2013 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Xbox 360.
Jucatorul jucand cu personajul principal Deadpool, are la dispozitie anumite arme cu care isi poate dobora inamicii. Acesta este inarmat cu doua pistoale si doua sabii, insa mai poate folosi si alte arme ca ciocane foarte mari, arme cu plasma, teleportare pe distante mici si foarte multe alte arme.
Jocul are parte de tot felul de aventuri, in care nu lipseste actiunea, impuscaturile, luptele, dar si momente amuzante care fac jocul sa fie cat mai placut de jucat.
Deadpool are parte de lupte cu diferiti monstri, avand o mobilitate foarte mare care il face sa fie foarte rapid in luptele cu acestia, executand diferite sarituri spectaculoase care va face jocul mult mai distractiv de jucat.
De asemenea grafica jocului se prezinta foarte bine, aceasta prezentandu-ne personajele si imprejurimiile destul de bine, atat din punctul de vedere al aspectului, dar si din punctul de vedere al mobilitatii acestora.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,6 GHz Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:





-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu