Assetto Corsa Download - Jocuri masini 2013





Descriere joc:
Assetto Corsa este un joc video simulator de curse de masini, dezvoltat si lansat de KUNOS Simulazioni, o echipa italiana, prin intermediul Steam-ului pe data de 8 noiembrie 2013 pentru platforma Microsoft Windows.
Jocul a fost creat in asa fel incat jucatorul sa treaca printr-o experienta de conducere a unei masini licentiate, cat mai realiste si de neuitat, astfel incat acesta sa conduca cu o mare placere aceste masini de curse.
Ca si in alte jocuri de masini, si acest joc ii ofera jucatorului posibilitatea de a-si personaliza propria masina, atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al performantei acesteia.
Initial jucatorul dispune de o gama mai restransa de masini cu care poate concura in curse, dar pe parcursul jocului acesta prin performantele sale poate debloca o multime de alte masini si tot felul de piese, care vor creste performantele acestor masini.
Jocul dispune de numeroase circuite, care vor face jocul mult mai interesant, jucatorul putand sa se bucure de placerea de a conduce pe diferite trasee, fara ca acesta sa se plictiseasca doar de unu sau doua circuite. Poate concura pe circuite ca: Magione, Mugello, Autodromo di Monza, Silverstone International, Vallelunga si multe altele.
De asemenea poate conduce unele dintre cele mai cunoscute marci de masini ca: Ferrari, BMW, Mercedens-Benz, McLaren si Lotus.
Din punctul de vedere al graficii, jocul sta destul de bine, acesta creand jucatorului o atmosfera placuta de joc si cat mai realista, avand impresia ca conduce cu adevarat acele super masini de curse.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Duo
Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 15 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu