Truck Racer 2013 Download - Joc cu curse camioane





Descriere joc:
Jocul Truck Racer 2013 este un simulator de curse cu camioane, in care ai posibilitatea de a te intrece, de a participa cu un camion (tir) in diferite curse.
Daca pana cum ai jucat jocuri doar cu curse de masini sport, mici si foarte rapizi, acum ai ocazia jucand acest joc sa participi la curse inedite, de aceasta data cursele sunt cu camioane, masini mari si foarte puternice.
In joc iti poti face o cariera, in care poti participa la diferite curse de acest tip, intre camioane, jucand si castigand poti obtine camioane mult mai puternice care te vor duce pe primul loc in curse. Camioanele sunt mult mai puternice si mai rapide de cat cele reale, facand astfel jocul mult mai distractiv si mai placut. Jocul poate fi jucat si in multiplayer, alaturi de prieteni.
Datorita gabaritului pe care il au aceste vehicule, exista riscuri mult mai mari de a face accident, de a se lovi intre ele, asa ca ai grija, deoarece un accident grav te poate scoate dupa circuit.
Despre grafica ce pot sa va spun ca este una destul de buna, cat si sunetul, care va dau un mediu placut de a juca cu aceste supermasini, acesti regi ai soselelor.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,8 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu