Bus Simulator Download - Joc cu autobuze





Descriere joc:
Bus Simulator este un joc video cu autobuze, in care jucatorul este pus la volanul unui autobuz pentru a transporta pasagerii de la o destinatie la alta.
Acest joc va da posibilitati multiple, in afara ca jucatorul conduce autobuzul, acesta poate stabili si pretul biletelor de calatorii, poate pune afise publicitare pe autobuz care ii va aduce bani, poate stabili rute cat mai scurte si mai aglomerate de calatori pentru a obtine un profit cat mai mare prin investitii cat mai mici. De asemenea daca afacerea merge bine si jucatorul face profi, acesta isi poate moderniza autobuzul sau isi poate cumpara un alt autobuz mult mai modern si performant, care in prealabil ii va aduce si bani mai multi.
Condusul autobuzului nu este asa de usor cum pare, jucatorul trebuie sa gaseasca drumul cat mai profitabil in orasul necunoscut, acest lucru facandu-l ajutandu-se de harta prin apasarea tastei M, sa opreasca in fiecare statie si sa inchida si sa deschida usile autobuzului, sa circule corect din punct de vedere legal si multe altele care le veti descoperi pe parcursul jocului.
Grafica jocului Bus Simulator este destul de buna, destul de realista.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,5 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 350 MB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu