Mafia 2 Download - Joc actiune-aventura





Descriere joc:
Mafia 2 este un joc video de actiune - aventura, dezvoltat de 2K Czech (Ilusion Softworks) si publicat de catre 2K Games, lansat in anul 2010 in luna august pe sistemele de operare Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360.
Actiunea jocului are loc la sfarsitul anilor 1940, inceputul anilor 1950 in Empire Bay, un oras fictiv bazat pe Chicago, New York, Boston, Detroit si Los Angeles. Personajul principal al jocului, Vito Scaletta (un delicvent, fost soldat) revine acasa la mama lui, la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, unde initial duce o viata normala, care pe parcurs acesta da de gustul baniilor, de lux si ajunge un adevarat mafiot, care are mai multe altercatii cu Carlo Falcone, capul unei familii de mafioti din oras.
In joc vei gasi intre 30 si 40 de masini, precum si muzica de epoca, arme, cum ar fi: pistolul mitraliera Thompson, Colt 1911, dispozitiv pneumatic de armare pusca, arme din al doilea razboi mondial: pistolul mitraliera M3, MG 42 si Beretta Modelul 38.
Jocul dispune de numeroase harti, de exemplu o harta poate ajunge si la 10 mile patrate, unde ii permite jucatorului sa exploateze imprejurimile fara limite.
Jucatorul poate interactiona cu obiectele din jur prin doua butoane: standard si violent, de exemplu cand sparge o masina poate alege sa fie blocat sau spart geamul. Controalele, de aceasta data ii permite jucatorului sa se poata ascunda de catre dusmani in spatele anumitor obiecte.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Ram: 1.5 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download free:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu