Cs 1.6 Download - Counter Strike 1.6





Descriere joc:
Dupa cum bine stiti Counter Strike 1.6 este unul dintre cele mai jucate si cele mai indragite jocuri cu impuscaturi, de tip first person shooter, lansat de catre cei de la Valve.
Jocul Counter Strike 1.6 poate fi jucat atat cu booti, impotriva calculatorului, cat si online impotriva prieteniilor sau cu necunoscuti. Are un meniu foarte usor de utilizat, cum ar fi: New game, unde va puteti alege o harta ca sa jucati cu booti, Find Servers, aici puteti juca online pe milioanele de servere online si Options, aici va puteti modifica rezolutia, controalele, numele si multe altele, acestea reprezentand setarile jocului.
Jocul este foarte usor de jucat, in momentul in care intri in joc ai posibilitatea sa iti alegi din 2 trupe inamice, si anume trupa teroristilor si trupa fortelor speciale anti-teroriste. Dupa ce ai ales din ce trupa faci parte, initial ai la indemana un  pistol, unde ulterior poti cumpara arme, grenazi, fumigene, gloante si tot ce ai nevoie pentru dobora inamicul. Pentru a cumpara ce arma vrei iti trebuie bani, acestia putand fi castigati atunci cand omori un inamic, cand pui sau dezamorsezi bomba si cand salvezi ostatici.
Rolul teroristilor in joc este acela de a planta bomba in baza anti-teroristilor, iar rolul anti-teroristilor este acela de a-si pazi baza si de a dezamorsa bomba.
Atunci cand un jucator este omorat, acesta intra automat ca spectator pana cand una dintre echipe castiga, iar cand revin in urmatoarea runda, o iau de la inceput cu un singur pistol, armele initial avute pana la moartea lui fiind pierdute. Chiar daca nu ai bani sa iti cumperi o arma, poti gasi si lua armele, grenazile celorlalti care au murit.
Intr-un joc au posibilitatea sa joace maxim 32 de jucatori, acest lucru depizand de cat de mare este harta.
In timpul jocului poti vedea scorul tau prin apasarea tastei Tab, aratandu-ti de cate ori ai fost omorat si cati ai ucis. Ai posibilitatea de a vorbi in timpul jocului si cu ceilalti jucatori prin chat, apasand tasta Y.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1 Ghz
Ram: 128 MB
Spatiu HDD: 700 MB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu