Medal of Honor: Warfighter Download - Joc shooter





Descriere joc:
Medal of Honor: Warfighter este un joc video de actiune - aventura, de tip first person shooter, dezvoltat de Close Games si publicat de Electronic Arts in 2012. Jocul este o continuare a versiunii anterioare din 2010.
Gamplay-ul jocului a suferit o serie de modificari privind caracteristicile acestuia spre deosebire de cel al versiunii anterioare.
Jocul este disponibil in doua moduri de a juca: singleplayer si multiplayer. In modul multiplayer avem o serie de moduri bazate pe echipe, unde putem alege din sase specializari, fiecare oferindu-ne acces la mai multi soldati, pe care ii putem debloca pe parcursul jocului. De asemenea putem avea acces si la arme mult mai puternice, acestea putand fi deblocate in functie de soldatii pe care ii folosim in lupta.
Jucatorul in modul multiplayer are afisat pe ecran un indicator care ii afiseaza modul de sanatate, astfel incat acesta cand se odihneste si nu mai participa in lupte se insanatoseste.
Grafica jocului Medal of Honor: Warfighter este foarte buna din punct de vedere al mediului inconjurator, care este foarte realist, insa din punct de vedere al personajelor, acestia se misca mai greu iar chipurile lor nu sunt foarte bine conturate.
Despre sunet va pot spune ca si acesta este foarte realist, auzindu-se destul de bine focurile de arma si exploziile.
Din pacate jocul nu este disponibil gratuit, dar il puteti achizitiona de pe site-ul oficial de mai jos de download.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu