Starforge Download - Joc aventura-actiune

Descriere joc:
Starforge este un joc video de aventura,actiune, strategie, creat de catre CodeHatch, pentru sstemele de operare Microsoft Windows si Mac OS.
Jocul va permite personalizarea armelor, cat si construirea bazelor. El are ca scop colectarea de resurse, construirea bazelor si supravietuirea pe o planeta extraterestra.
In jocul Starforge veti putea juca sub doua moduri: singleplayer si multiplayer.
In modul singleplayer aveti singur mod de joc, acela find de supravietuire pe planeta extraterestra (Atlas), in care puteti explora terenul, puteti vana si ucide alti jucatori.
In modul multiplayer aveti posibilitatea sa jucati in alte 2 moduri: Fort Wars si Co-op. In modul Fort Wars jucatorii se impart in doua echipe si au rolul de a construi si apara baza lor. In modul Co-op, jucatorii trebuie sa construiasca baza si sa o apere de atacurile extraterestre. In acest caz daca baza este distrusa, jocul ia sfarsit.
Despre grafica va pot supune ca este una destul de frumoasa iar sunetul destul de bun, ceea ce face ca jucatorii sa gaseasca rapid tot ceea ce cauta.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,8 Dual Core
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 4 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download free:-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu