Hitman: Absolution





Descriere joc:
Hitman: Absolution este un joc de actiune-aventura cu impuscaturi, dezvoltat de IO Interactive si lansat de Square Enix pe data de 20 noiembrie 2012 pentru sistemele de programare Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, OS X si Xbox 360.
Actiunea jocului Hitman: Absolution se desfasoara in mare parte in Statele Unite ale Americii, in Chcago, Ilinois si orasul fictiv Dakota de Sud.
In joc jucatorul controleaza personajul principal, acesta fiind Agentul 47, un asasin experimentat, care foloseste orice este nevoie pentru a-si dobora inamicul, de la pistoale, pusti de asalt si pana la tevi de otel. Acesta poate intra la inamici folosind forta sau poate trece pe langa acestia folosind deghizari si furisandu-se pentru a-si atinge scopul.
Hitman: Absolution este jocul care nu duce lipsa de actiune, aventura si suspans, toate acestea facandu-l un joc foarte interesant pe care il poti juca cu multa placere.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: True Dual Core
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 24 GB
Placa video: 512 Mb

Trailer:


Download Hitman: Absolution:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

2 comentarii:

  1. Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thank you once again. gmail login

    RăspundețiȘtergere
  2. Third-party appraisal is especially essential for federally-backed commercial real estate exceeding a price of $500,000. canada mortgage calculator My mortgage options appeal to Newcomers to Canada, mortgages. mortgage payment calculator canada

    RăspundețiȘtergere