Tom Clancy's The Division - joc shooter 2016





Descriere joc:
Tom Clancy's The Division este un joc de actiune de tip shooter, dezvoltat de Ubisoft Massive si lansat de Ubisoft pe data de 8 martie 2016 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 4 si Xbox One.
Actiunea jocului "Tom Clancy's The Divion" are loc intr-o lume deschisa, care ii permite jucatorului sa o exploreze, dupa bunul plac, aceasta desfasurandu-se in orasul Manhattan.
Jucatorul are o misiune foarte clara, si anume aceea de a restabili oridinea in oras, acesta avand in posesie trei tipuri de arme si explozibil, precum bombe care se lipesc, pentru a-si dobora inamicul, luandu-l prin suprindere.
Pe parcursul jocului, jucatorul acumuleaza diferite puncte de experienta si bani, care il vor ajuta sa captete anumite abilitati dar sa isi poata cumpara si noi arme, mult mai bune si mai puternice.
"Tom Clancy's The Division" creeaza o experienta foarte realista jucatorului, astfel incat acesta va avea parte de actiune atat ziua si noaptea, cat si pe ploaie, furtuni, care mai mult sau mai putin ii va face misiunea mult mai grea sau mai usoara.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.66 GHz Duo
RAM: 3 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Placa video: Nvidia GeForce GTS 450

Trailer:



Download Tom Clancy's The Division:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu