Mercedes-Benz Truck Racing - joc tiruri





Descriere joc:
Mercedes-Benz Truck Racing este un joc cu tiruri si camioane in care aveti posibilitatea de a transporta incarcaturi grele pe distante foarte mari si de a trai o experienta foarte frumoasa in spatele unui volan de tir.
Acest frumos simulator de curse realiste de tiruri a fost dezvoltat de o companie germana numita Synetic GmbH si publicat de THQ.
Jocul Mercedes-Benz Truck Racing este cu atat mai interesant cu cat in joc aveti posibilitatea de a participa la tot felul de curse intre tiruri pe piste cu curbe foarte periculoase, care va testeaza foarte mult calitatea si experienta de a conduce acesti giganti ai soselelor, astfel incat la finalul cursei in functie de clasare primiti anumite bonusuri.
Acest joc va ofera o serie foarte larga de obtiuni inainte de a pleca in cursa, astfel incat pana sa plecati la drum cu marfa, va trebui sa va verificati presiunea din cauciucuri, cat si tensiunea arcului tirului, performanta motorului, cutia de viteza si eficienta franelor, insa toate acestea va trebui sa le verificati cu foarte multa grija deoarece toate acestea influenteaza buna functionare a tirului pe traseu. Toate acestea sunt concepute de joc pentru a face jocul unul mult mai real si mai frumos.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 333 MHz
RAM: 64 MB
Spatiu HDD: 60 MB
Placa video: 16 MB

Trailer:


Download Mercedes-Benz Truck Racing (joc tiruri):



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

1 comentarii: