Download Child of Light





Descriere joc:
Child of Light este un joc de aventura-fantezie, dezvoltat de Ubisoft Montreal si lansat de Ubisoft in luna iulie 2014 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One si Wii U.
Jocul este disponibil in doua moduri de joc, si anume: modul singleplayer si modul multiplayer, asa ca acest frumos joc poate fi jucat fie alaturi de prieteni sau fie de alti impatimiti al acestui joc pe internet.
In joc jucatorul ia rolul unui copil rapit de la casa lui, numit Aurora, care incearca sa revine in propria casa, insa incepand aceasta calatorie el trebuie sa readuca soarele, luna si stelele pe cer, acestea fiind tinute in captivitate de personajul negativ al jocului, si anume Regina Noptii.
Jocul "Child of Light" nu duce lipsa de aventura, pe parcursul acestuia personajul principal da peste tot felul de creaturi, fantome, dar si tinuturi misterioase care vor sa il opreasca din drumul acestuia, facand jocul astfel mult mai interesant dar si mult mai frumos.
Pentru a incerca sa jucati acest frumos joc de aventura "Child of Light" il puteti descarca gratuit de pe link-ul de mai jos de download.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.6 GHz Duo
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:



Download Child of Light (joc aventura-fantezie):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

1 comentarii:

  1. Like recreation payouts, video poker strategy varies from recreation to recreation. In Jacks or Better with a bonus payout for a 4 of a 점보카지노 form, you probably will, typically than not|most of the time|as a rule}, draw to your 4 of a sort in particular instances. Both non-wild and wild games provide excellent payback percentages.

    RăspundețiȘtergere