Euro Truck Simulator - joc camioane





Descriere joc:
Doriti sa coduceti tiruri sau camioane pe drumurile din Europa, simuland astfel viata unui sofer de tir sau de camion? Atunci jocul despre care va voi vorbi este ceea ce cautati, deoarece in acest joc nu veti face nimic altceva decat sa simulati conducerea acestor regi ai soselelor.
Jocul despre care va vorbesc se numeste Euro Truck Simulator si are ca obiectiv transportarea marfurilor in Europa.
Acest joc de camioane Euro Truck Simulator a fost dezvoltat si publicat de SCS Software pe platformele Microsoft Windows (PC) si OS X pe data de 29 august 2008 in Europa.
Euro Truck Simulator simuleaza perfect viata unui sofer de camion, acesta putand transporta marfuri in tari din Europa precum Olanda, Elvetia, Franta, Cehia, Italia, Austria, Marea Britanie, Spania, Austria si multe altele.
Jucatorul dupa ce duce la bun sfarsit cateva curse, acesta obtine bani pe acele curse iar cu acestia isi poate cumpara un nou camion mai bun sau isi poate moderniza camionul.
Pe parcursul jocului acesta isi poate dezvolta afacerea prin achizitionarea de camioane mai bune si prin transportul de marfuri mult mai scumpe in tari mult mai bogate.
In acest joc de camioane jucatorul poate conduce camioane precum Mercedes-Benz Actros, Scania-R, Volvo FH16 si Renault Magnum.
Acest joc este accesibil aricarui tip de calculator, deoarece nu are cerinte mari fata de sistemul de operare, asa ca poate fi jucat de orice impatimit al acestui tip de joc

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz
RAM: 512 Mb
Spatiu HDD: 600 Mb
Placa video: 128 Mb

Trailer:


Download Euro Truck Simulator - joc camioane:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

1 comentarii: