Men of War - joc strategie





Descriere joc:
Men of War este un joc video de strategie, unde actiunea jocului are loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Acest joc de strategie a fost dezvoltat de catre cei de la Best Way si Digitalmindsoft si lansat de catre 1C Company pe data de 27 februarie 2009.
De asemenea jocul este disponibil in doua moduri de joc, atat in modul singleplayer (unde bataliile sunt data in Europa, Grecia, Africa de Nord si Uniunea Sovietica), cat si in modul multiplayer (Japonia).
Jocul Men of War se bazeaza in intregime pe tactici militare si operatiuni speciale, astfel incat sa isi poata dobora inamicii cu usurinta, facand fiecare pas in lupta cu multa atentie.
Despre armamentul de care dispune fiecare natiune va pot spune ca acesta difera de la una la alta, fiecare avand arme specifice fiecarei tari. Fiecare soldat are in dotare anumite arme, care dispun de o munitie finita. Acestia pot conduce tancuri si vehicule care ii vor ajuta in batalie, insa acesta pot suferi deteriorari care la randul lor pot fi reparate.
Acest joc de strategie este un joc foarte frumos pentru impatimitii acestor tipuri de jocuri, care doresc sa puna la punct o tactica militara bine gandita.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,6 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Men of War (joc de strategie militar):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu