Metro: Last Light - joc horror





Descriere joc:
Metro: Last Light este un joc horror de supravietuire cu impuscaturi, dezvoltat de 4A Games si lansat de Deep Silver si Spike Chunsoft pe data de 14 mai 2013 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si 4, Linux. OS X, Xbox 360 si One.
Acest joc horror poate fi jucat doar sub un singur mod de joc, si anume modul single player.
Actiunea jocului continua povestea lui Metro 2033, acesta avand loc in Moscova, majoritatea actiunii petrecandu-se in subteran, in zona metroului.
Jucatorul se va lupta cu tot felul de creaturi si mutanti, care apar din adancuri, acesta putand sa le doboare cu ajutorul numeroaselor arme pe care el si colegii lui le detin. Odata ranit jucatorul se vindeca incetul cu incetul, fiindu-i necesar un anumit timp ca sanatatea lui sa fie la nivelul initial, fara a capata alte daune iar pentru a grabi vindecarea acestuia el poate gasi si utiliza anumite truse medicale care il pot insanatosii instantaneu.
In joc munitia este foarte pretioasa, deoarece aceasta nu este nelimitata, insa poti colecta munitie si de la ceilalti colegii doborati de creaturi, precum si arme.
Acest joc horror "Metro: Last Light" este un joc foarte frumos, care te va tine mereu atent la joc pentru a dobora creaturiile din subteran.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.2 GHz Dual Core
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 7.5 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:



Download Metro: Last Light (joc horror):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu