Tony Hawk's Pro Skater 4 Download - Jocuri cu skatebord





Descriere joc:
Pentru impatimitii de skatebord va prezint astazi un joc video cu sportul dvs. preferat. Jocul se numeste Tony Hawk's Pro Skater 4 si este a patra versiune din seria Tony Hawk's Pro Skater. Acesta a fost dezvoltat de Neversoft si lansat de Activision in 2002 pentru platformele Xbox, PlayStation, GameCube si Game Boy iar pentru Microsoft Windows si Mac OS X a fost lansat in anul 2003.
In joc te poti distra alaturi de sportul favorit prin faptul ca poti face foarte multe scheme cu skatebord-ul, achizitionad astfel puncte care te vor ajuta sa avansezi la nivelul urmator, insa nu este foarte usor, deoarece pentru a executa perfect diferite scheme iti trebuie un antrenament foarte bine pus la punct.
Jocul poate fi jucat in doua moduri: singleplayer si multiplayer.
In modul singleplayer iti poti face o cariera, in care nu exista o limita de timp pentru a-ti duce la bun sfarsit obiectvele nivelului.
In modul multiplayer poti juca sub mai multe moduri, de exemplu un mod in care fiecare jucator trebuie sa obtina cat mai multe puncte, iar cel care reuseste acest lucru devine invingator. Alte tipuri de moduri le veti descoperi jucand acest joc.
Grafica jocului este una acceptabila pentru un joc care a fost lansat in 2002.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 800 MHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 1,4 GB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu